Hemma

Hemma från skolan. Blir alltid lika glad när jag sätter mig på moppen regniga dagar som denna (ja, vi kan fortfarande köra moped i Uddevalla 8 DECEMBER! :O), slippa gå (Y)

Men jag ska bara dra på mig regnkläder och åka vidare till stallet. Tänkte gå en promenix med Krut, han har ju fått nya skor idag och han kan vara lite öm så vi tar det försiktigt. Efteråt, när jag kommit hem, ska jag göra lite sistaminutenplugg, göra ett blogginlägg om världens bästa måndag typ sedan bara dricka glögg, massor med glögg, haha :D

Så kan det gå...

...när man glömmer lösenordet, haha. Typiskt mig att helt glömma vilken lösenord jag valde 2 dagar efter jag skapade det. Haha, men nu är jag tillbaka.

Jag har kommit på vad jag ska gå för linje nu, Spint! En samhällslinje med 25-50% engelska. Det ska bli skitkul! Känns så skönt att jag äntligen valt vad jag ska välja. Phu =)  Min häst får nya skor idag så idag får jag äntligen rida. Fast jag tror jag ska longera istället men ändå. :P Haha :)

Sitter i skolan nu, har precis haft både betygssnack och redovisat "mitt hus" i Tekniken. Det gick bra, har fått mkt stark VG+ i både SO och SV. Missen jag gjorde var på ett prov, jag läste inte uppgiften ordentligt så hon kunde inte bedömma den enligt målen, lite småtråkigt så där, men jag tar igen det nästa termin. :D

Det var allt för mig nu, hör av mig när jag kommer hem sedan. Bye!


RSS 2.0