God Morgon!

Mådde inte bra nog för skola idag, verkligen inte. Sov inte en blund i natt. Men i morgon ska jag dit, då har vi NO prov och jag vill helst inte missa det och ha det hängandes över mig. Hoppas att det blir lite varmare snart, jag måste ta mopeden till hästen och det är is på gatorna just nu. Uscha! Nu ska jag sätta på en film och mysa i soffan.

Sovdax

Nu känner jag hur klockan tickar iväg igen. Hann med en hel del skoljobb ikväll men är långt ifrån klar. Känner mig inte heller helt kry, massa anledningar, som jag helst håller för mig själv. Men jag hann se Grey's Anatomy och DSM ikväll, det piggar ju alltid upp lite. :D Imorgon, om jag inte är kry nog på morgonen att pallra mig till skolan (vill ju faktiskt dit, träffa vännerna "/) så blir det lite True Blood nördande, jag älskar den underbara serien. Haha :D Sen kanske lite diskussioner med min TB soulmate, JOLANTA! :D Besök hennes blogg också vetja! :D

jolanta.bloggagratis.se

 

Hej alla vänner!

Gick ju lite trögt på förra bloggen så jag startar upp med nytt! Hej och hå! :D Vem är jag?

Jo, Sofia Enarsson heter då jag, bor i den underbara, roliga (>.<) staden Uddevalla där det alltid händer något nytt! Får vi inte Lillbabs på besök så är det Lasse-Stefans som uppträder, jiho!!

Bor här med mor och far + min äldre bror. Sen har man ju även hästen i ett stall en bit utanför stan dit min vackra springare Keeway Focus får bära mig varje dag. Går i 9:an på Fridaskolan och ska snart välja gymnasium och har verkligen ingen aning om vad jag ska gå.

Oj, vad klockan blev mycket helt plötsligt! Har massor med skoljobb, got to go!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0