Och vinnaren är

ALEXANDER RYBAK!



Han blev för 4 år sedan totalratad och hånad i norska Idol. Nu slår han poängrekord i ESC. Wow!

Satt såklart och hejjade på honom, även Estland som var en favorit och det gick ju faktiskt ganska bra för Estländska Sandra och orkestern. Befann mig dock (enligt 3) i Danmark (Österlen, Skåne... INTE Danmark..) så rösta skulle ruinera mig totalt så jag fick hålla tummar i stället, haha.

Ja, som ni märker så lever jag fortfarande, wihoo! Lite dåligt med uppdateringar här men har inte haft något att skriva om, så är det ibland.

Har lite tidsbrist nu också men kommer tillbaka om någon timme med en sumering av sista tiden. Pussar!

Jaha...

Så var man sjuk. Riktigt skitjobbigt. Superförskyld, hostar, nyser, kan inte andas in genom nästan och har ont i hals och huvud. Nu tror jag dock att de är påväg att blåsa över då jag fryser och svettas om varannat = tecken på att febern går ner. Så snart är jag tillbaka i rullning!

Har iallafall fått New Moon manuset som jag ligger och gottar mig i, jag lovar er, NM kommer bli kanonbra!! Åh, vad jag längtar!


Fredag

1 MAJ

Riktigt härlig dag hela igenom! Gick upp klockan 6 (något trött, höhö) och åkte upp till stallet. Var där halv 7 och fodrade. Red sedan ut Krut vid 7 nere på gräsbanan. Bara lite allmänt runt runt och hoppa banken, jag orkade verkligen inte göra någon seriös ridning så vi njöt av vädret istället. :)

När allt var klart i stallet vid 9 åkte jag hem och åt frukost innan jag la mig i solen och solade. Härligt! Vid 3 åt jag och Erik lunch (Eriks pannkakor är mums!) och jag gick sedan ner till stan och insåg att jag var überfattig... :( Annars var de tänkt bio med Lovisa men de får bli ngn annan dag, mamma är skyldig mig lite pengar.

Eftersom det inte blev någon bio så gjorde jag lite småsaker här hemma och kollade på Ice Age 2 som visades på TV, haha, fy vad dålig den var! Vid 9 åt jag kvällsmat (hemmagjord Flygande Jacob, mums!) och kollade på "The last samurai" med Marcus och Erik och käka lite godis. Blev lite smått oseriöst där i slutet av filmen från vår sida då vi var för trötta för att ta den på allvar, haha. Vid halv 1 var den slut och jag drog direkt till sängen efter endast 4 timmars sömn natten innan.

Nu idag sov jag till halv 11, så himla trött! Vaknade 3 gånger under natten, varför vet jag inte. Har läst "It's Better When I Bleed For You", (den är riktigt jävla bra!) och städar nu för fullt. Mamma och pappa kommer snart hit och då är det ju kul om det ser lite anständigt ut. :)

Ha en bra dag allihopa och njut av solen!

tjiiing

RSS 2.0